Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Unbyns IF A-lag Herrar

Följ

A-lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Tabell
Lag M V O F P
1 Alviks IK 2 1 1 0 4
2 Unbyns IF 6 1 1 4 4
3 Vitå 1 1 0 0 3
4 Svartbjörnsbyn 1 1 0 0 3
5 Skogså 1 1 0 0 3
6 IFK Råneå 0 0 0 0 0
7 Sävast 0 0 0 0 0
8 Vittjärvs IK 1 0 0 1 0

Match

Skogså

4 - 1
Boden Arena
9 april 2017
12:30

Unbyns IF

Referat

Referat: Skogså - Unbyns IF

En svår träningsmatch låg på programmet när vi tog oss an Skogså på Arenan denna gråmulna söndag. Skogså som ju är en division bättre, och med mycket folk borta så blev denna uppgift övermäktig.
Vi startar med Humlan i mål, backlinje är Stefan, Robbs, Christian och Blurk. På mitten Bernsten, Jesper, Per och Jensa. Framåt Jimmy och Bulan. Adde gör tung (?) säsongscomeback på bänken, tallammans med undertecknad som fyllde ut.

Vi hade snackat innan om noggrannhet och positioner på mitten, samt att försöka vårda och inte tappa bollen för fort när vi väl hade den. Matchen blir precis som väntat där dom har mycket boll, anfaller på kanterna och våra ytterbackar får jobba och gör det bra. Vi har ett bra positionsspel som håller dom borta från boxen. Tyvärr får dom ta ledningen när ett inlägg går över alla till en friställd SKogsåspelare där vi kanske hade kunnat fysa lite mer, men han får göra mål.
Men vi fortsätter, med tålamod, dock blir det inte mycket av det egna spelet. Fortsatt för hög chansfaktor i våra värderingar, samt mycket tekniska fel. Dom kan göra 2-0 på straff - surt!
Mot slutet av halvleken spelar vi upp oss lite och får lite anfall - med 2-1 på straff sedan om gjort ner en av våra efter ett inlägg. Bulan förvaltar bra till reducering.

I andra har vi ett bra läge efter samarbete mellan Bulan och Jesper där vi sånär kan rulla in bollen. I övrigt fortsätter matchen och i takt med att vi blir tröttare (pga tunnt med folk) så ökar trycket, men dom missar en hel del chanser men sätter doch 3-1 och 4-1. Hade kunnat bli något mål till.

Humlan gör en fin match och har flera utrusningar i första där han räddar fint. Stabilt hela matchen. Backlinjen får klart godkänt, trots att Blurk "mest ville dö" (var han trött?)
På mitten har vi det jobbigt, men positionsspelet positivt. Bulan bra framåt med uppoffrande jobb, bra assisterad av Jesper när han kom upp. Adde fick spela 60 min (lite mer än vi tänkt, pga Jimmys skada). Bra att få match på Per och Christian som båda behöver matcher i benen. Totalt sett ok, även om det var lite för mycket tekniska fel och tokiga värderingar för att jag skall vara nöjd. Men vi möter ett bra lag.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Linus Nyberg 1 1 0 0 0 1
Christian Werme 1 0 0 0 0 0
Jimmy Strand 1 0 0 0 0 0
Linus Bernsten 1 0 0 0 0 0
Per Anttila 1 0 0 0 0 0
Stefan Johansson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng